Despre B'Art Floor Design

B’Art Floor Design este o societate comerciala care realizeaza pardoseli industriale din beton, pardoseli din rasini epoxidice si poliuretanice de o calitate superioara, precum si rampe antiderapante, platforme si drumuri din beton.

Suntem o companie cu sediul in orasul Brasov si suntem gata sa realizam cele mai indraznete proiecte ale tale beneficiind de experienta noastra in pardoseli industriale si de valorile noastre !

Viziunea B'Art Floor Design

Viziunea noastra este de a crea si a mentine o organizatie a profesionistilor din constructii, de inalta calificare, care servesc nevoilor clientilor nostri cu onestitate si integritate, pentru a oferi un mediu care promoveaza dezvoltarea personala.

In cele din urma, calitatea si valoarea serviciilor noastre ne diferentiaza de celelalte firme de realizari pardoseli industriale.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este de a face pe toți clienții noștri mulțumiți de serviciile noastre și de a ne dedica proiectelor noastre, cu ajutorul echipamentului nostru modern și al personalului experimentat.

Valorile noastre

Dispunem de numeroase valori și calități care ne confirmă profesionalismul, cum ar fi o forță de muncă calificată și experimentată, echipamente moderne, cooperarea cu clienții noștri și, cel mai important, munca în echipă.

Idealuri

Planul nostru pe termen lung este sa devenim una dintre cele mai importante companii de pardoseli industriale din Romania , prin ambiție, voință și dorință puternică. Doar prin profesionalism și lucrul în echipă vom reuși.